سيدةالقصر كبير المشرفيين
عدد المساهمات : 68 تاريخ التسجيل : 23/04/2010 العمر : 34
بطاقة الشخصية mesho: (200/200)
| موضوع: بيكاتا بالشامبنيون الإثنين 26 أبريل 2010, 4:09 am | |
| المقادير .. صدور دجاج مخلية 1 كوب كريمة لباني اوبشاميل خفيف مشروم 2 بصلة زبدة - في حدود 250 جرام نصف كوب حليب سائل ثلث كوب عصير ليمون 2 ملعقة كبيرة فلفل اسود الطريقة .. نقطع صدور الدجاج .. مكعبات متوسطة .. صغيرة قليلاً .. او حسب الرغبة نحضر خلطة التتبيل باضافة الفلفل الاسود الى عصير الليمون نخلط قطع الدجاج مع خلطة التتبيل و نتأكد ان كل قطعة اتبلت كويس ونتركها ساعة في هذه الاثناء .. نكون قطعنا البصل و المشرومبعد ذلك نسيح السمن و نضيف قطع الدجاج المتبلة لما تستوي .. ننشلها من الزبدة و نحطها على جنب في نفس الزبدة .. نضيف البصل لما يدبل البصل نضيف المشروم نقلب شوية لحد ما المشروم يستوي .. و بعين نضيف الكريمة اللباني او البشاميل و الحليب نسيبها على نار هادية .. لحد ماتغلي المكونات بعدين .. نرجع نضيف قطع الدجاج اللي شيلناها من الزبدة و نقلبها في الخليط و نسيبها على النار الهادية شوية . عشان الدجاج يتشرب من الكريمة | |
|